Ritual esuk sing sukses: 7 crita inspirasi

Ritual esuk sing sukses: 7 crita inspirasi

1. Sharri Lansing

Sherri menehi perhatian khusus kanggo latihan esuk lan olahraga paling ora kaping papat seminggu. Miturut dheweke, kegiatan fisik kudu dianggep tanggung jawab minangka rapat bisnis sing penting, ora bakal kejawab ing kasus apa wae.

Mesthi, ana kahanan sing ora dikarepake sing meksa sampeyan nundha latihan menyang latar mburi, nanging iki dudu alesan kanggo nyalahake dhewe. Sampeyan mung kudu nyoba bali menyang rezim lan mirsani paling ora rong minggu. Meh langsung, sampeyan bakal sok dong mirsani carane swasana ati nambah lan produktivitas nambah.

2. Ed Catmell

Ed wedi ora sengaja nggugah bojone, mula dheweke nyetel weker. Sanalika sing pisanan muni, dheweke langsung tangi lan mateni. Sadurunge latihan esuk, Ed mesthi bakal meditasi 30-60 menit.

Iku tansah sawetara wangun vipassana. Contone, fokus ing napas. Ed nuduhake yen dheweke entuk manfaat saka kemampuan kanggo mateni swara batine.

Aku nyadari yen swara iki dudu aku lan aku ora perlu terus-terusan nganalisa kedadeyan kepungkur, utawa mikir banget babagan masa depan. Lan kawruh iki mbantu aku fokus lan ngaso sadurunge nanggepi kedadeyan sing ora dikarepake.

Ed Catmel

3. Batu Biz

Jam weker paling apik kanggo Biz, putrane umur limang taun. Saben esuk dheweke teka menyang bapake, lan dheweke main bareng. Lan iki wis dadi tradisi kanggo sawetara taun. Ing wektu iki ora ana panggonan kanggo telpon. Biz ninggalake smartphone ing dina sadurunge ing ngarep lawang supaya ora lali ing dalan kanggo bisa.

Yen esuk aku ora duwe kesempatan kanggo dolanan karo anakku, aku rumangsa kelangan prekara penting sing ora bakal bali. Seneng banget bisa tangi lan dadi umur limang taun sadurunge njupuk peran pimpinan.

Batu Biz

4. El Luna

El mbayar manungsa waé gedhe kanggo impen dheweke. Saben esuk, ing antarane kahanan turu lan tangi, dheweke ngrekam impen ing dictaphone lan langsung nuduhake perasaan saka apa sing dideleng. El yakin manawa gambar lan plot kasebut ngemot pitunjuk lan pitunjuk kanggo ngerti apa sing kedadeyan.

Cah wadon ora nguripake kanggo buku ngimpi, ngandika sing interpretasi kita dhewe luwih penting. Sawise sarapan, El nerusake nulis sirah kosong, telung kaca pikirane tulisan tangan. Apa wae bisa direkam ing kertas, amarga mung kanggo mripatmu.

Praktek kaca esuk kaya nyapu jubin, mung rasane luwih apik.

El Luna

5. Austin Cleon

Meh saben esuk, ing cuaca apa wae, Austin lan garwane nglebokake putrane loro ing kreta ganda abang lan mlaku-mlaku limang kilometer ngubengi tetanggan. Dheweke ngakoni yen iki asring cukup angel, lan kadhangkala uga mbutuhake gaweyan sing luar biasa, nanging penting banget kanggo dina sabanjure.

Nalika iku kita entuk ide sing menarik. Iki wektu nalika kita nggawe rencana, mirsani satwa ing pinggiran kutha kita, ngomong babagan politik lan ngusir setan kita.

Austin Cleon

Austin meh ora tau nggawe janjian esuk utawa lelungan menyang wawancara esuk, njupuk wektu kanggo metu karo kulawargane.

6. Jeff Colvin

Jeff tangi ing jam kapitu lan ngombe telung gelas banyu ing menit pisanan sawise tangi. Dheweke ngaku yen iki sing ngidini awak lan otak bisa awakened. Banjur mbentang lan mlaku 10 kilometer, banjur adus, sarapan lan kerja.

Jeff turu paling sethithik 9 jam. Dheweke ujar manawa akeh banget, nanging dheweke ora bakal nyerah. Kanggo sarapan, dheweke nggunakake salah siji saka patang jinis oatmeal: gandum sing durung diproses, glepung gandum kasar, sereal, utawa campuran bran lan gandum. Kabeh sereal dimasak nganggo susu skim, dudu banyu.

Nanging sing paling penting ing wayah esuk yaiku nggawe dhaptar tugas kanggo dina iki, Jeff langsung ngenali poin sing paling penting lan angel lan miwiti kerjane karo dheweke.

7. Rebecca Soni

Rebecca mesthi ngrancang dina sabanjure sadurunge turu. Minangka pengusaha omah, dheweke kudu nggawe akeh keputusan cilik saben dina. Dheweke nemokake rencana sing apik kanggo ngindhari kesel esuk.

Dheweke nggunakake pendekatan iki ora mung ing karya, nanging uga ing olahraga. Contone, yen latihan awal dijadwalake, banjur seragam olahraga bakal disiapake ing wayah sore. Yen ana ritual esuk sing dilanggar, Rebecca bisa ngrasa rada buyar. Nanging motivasi kanggo ngemas lan nindakake kabeh kanthi bener esuk: tangi awal, segelas banyu, olahraga, sarapan lan ngrancang.

Adhedhasar buku Ritual Pagi. Carane wong sukses miwiti dina. Kanthi, sampeyan bisa nemtokake cara miwiti dina lan ngembangake kabiasaan anyar sing bakal mbantu sampeyan tuwuh. Jam pisanan sawise tangi, dhasar sing ngadeg kabeh dina. Elinga, sampeyan ora nggarap ritual, nanging digunakake kanggo sampeyan.

Ing jantung buku iki ana luwih saka 300 wawancara rutin esuk. Kajaba iku, ana 64 obrolan karo macem-macem wong sukses, saka pensiunan jenderal Angkatan Darat AS nganti juara renang Olimpiade kaping telu.