Carane nyimpen ban kanthi bener

Carane nyimpen ban kanthi bener

1. Label saben ban

Sadurunge njabut gembong saka mobil, dadi manawa kanggo label saben ban. Ing mangsa sabanjure, sampeyan bisa kanthi gampang ngganti ing panggonane lan bisa nyegah nyandhang durung wayahe amarga nyandhang tread sing ora rata.

Tulis ing ban nganggo spidol, kapur utawa teken stiker kanggo wong-wong mau, nuduhake kang gembong padha ing. Contone, LP, ngarep kiwa, RZ, mburi tengen, lan liya-liyane. Yen sampeyan nggunakake tutup panyimpenan khusus, biasane wis duwe tag sing cocog. Ing kasus iki, sing utama ora kanggo bingung.

2. Ngresiki ban saka rereget

Ora Matter yen sampeyan arep kanggo nyimpen ban ing disk utawa tanpa, padha kudu sijine ing urutan. Lan titik ing kene adoh saka perfeksionisme, nanging kasunyatan manawa paparan partikel abrasive saka rereget, watu sing macet lan obyek manca liyane ngrusak tapak lan nyepetake penuaan karet.

Njupuk sikat coarse lan wisuh kabeh bledug, residu uyah lan rereget liyane sing wis accumulated nang grooves ngidhak. Priksa lumahing ban kanggo ngethok jero lan retak. Copot sekrup, paku, lan watu sing macet.

Garing ban sawise perawatan banyu supaya kabeh Kelembapan rampung evaporates. Yen ora, jamur bisa dibentuk ing ban, lan pusat korosi ing pinggir.

Aja lali kanggo mulihake tandha yen wisuh!

3. Selehake ban ing tutup

Kanggo ngreksa sifat karet, dianjurake kanggo nutupi ban kanggo nglindhungi saka sinar matahari lan kelembapan sing dhuwur. Minangka tutup, opsi sing dituku khusus lan tas plastik biasa utawa film cling cocok.

Tutup tekstil digawe saka bahan breathable sing ngidini sirkulasi udara. Yen sampeyan duwe, mung sijine ing ban. Nalika nggawe proteksi dadakan saka tas utawa film cling, ninggalake celah cilik kanggo njamin ventilasi alami. Yen ora, kondensasi bisa dibentuk ing njero lan ngrusak ban.

4. Pilih lokasi

Sampeyan ora bisa nyimpen ban ing ngendi wae. Miturut GOST R 54266-2010. Ban pneumatik. Kemasan, transportasi lan panyimpenan, sing ngatur penanganan kabeh jinis ban, kudu disimpen ing kamar kanthi suhu saka -30 nganti +35 ° C lan kelembapan ing 50-60%. Lan uga adoh saka pemanas, bahan bakar lan pelumas lan piranti sing ngasilake ozon.

Ing kahanan domestik, mungsuh utama karet, radiasi ultraviolet. Cahya srengenge ngetokake materi kasebut, sing nyuda elastisitas lan nyebabake retak. Kelembapan sing dhuwur uga mbebayani, nanging arang ditemokake ing saben dinten. Lan ora angel banget kanggo nyedhiyakake insulasi saka wadhah kanthi lenga, bensin, pelarut lan bahan kimia liyane.

Pilihan sing paling apik bakal dadi garasi, yen ana ventilasi sing apik, ruang paling ngisor bakal ditindakake. Balkon paling ora disenengi, nanging yen ora ana cara liya, mula paling ora bisa dipercaya nglindhungi ban saka srengenge.

5. Selehake ban ing posisi sing bener

Saliyane nyimpen ban, panggonane uga nduweni peran penting. Ana sawetara opsi kanggo panggonan seko bener saka ban, gumantung apa padha ana ing pelek utawa ora.

Ban karo disk

Selehake gembong nglumpuk ing lumahing warata ing tumpukan ing ndhuwur saben liyane. Sampeyan ora bisa nyelehake obyek apa wae, digunakake minangka meja utawa ngadeg. Yen ora ana cukup ruang kosong, nyumerepi gembong ing sadawane tembok, digandhengake karo pancingan ing pinggir cakram. Ing kasus loro, kempes ban, nyuda tekanan kira-kira setengah.

Ban tanpa pelek

Yen sampeyan ora duwe set kapindho cakram lan sampeyan nyimpen ban ing negara disassembled, banjur melu strictly vertikal, manggonke ing siji baris. Ing wektu sing padha, sapisan sasi utawa luwih, elinga kanggo nguripake saben ban seprapat giliran kanggo ngganti fulcrum lan nyegah deformasi.

Dhaptar priksa kanggo panyimpenan ban sing bener

  1. Tandhani lokasi saben ban.
  2. Ngresiki ban saka rereget lan watu.
  3. Selehake ban ing casing utawa tutup nganggo foil.
  4. Temokake papan sing dilindhungi UV.
  5. Lempitan roda ing tumpukan utawa gantung, pasang ban kanthi vertikal.