Carane mbukak toko online supaya kabeh bisa metu

Carane mbukak toko online supaya kabeh bisa metu

Temtokake apa sing bakal sampeyan adol

Toko online mung alat. Iku luwih penting ora carane sampeyan bakal ngedol, nanging apa. Ayo dadi situs sing paling trep lan pangiriman sing apik, nanging yen produk sampeyan ora dibutuhake wong, bisnis kasebut bakal kobong. Dadi sampeyan kudu miwiti kanthi nggoleki ide.

Yen sampeyan mrodhuksi soko, temenan titik iki bakal gampang kanggo sampeyan. Yen sampeyan arep adol maneh barang, sampeyan kudu nliti kanthi teliti pesaing potensial. Iku sukses gedhe kanggo nemokake niche free, nanging ing dasawarsa katelu saka abad 21 iku ora supaya gampang. Mulane, sampeyan kudu nglampahi akeh wektu kanggo ngerti carane sampeyan bisa ngadeg metu saka kanca-kanca. Contone, nyaranake:

  • barang sing luwih akeh, yen ana kesempatan kanggo entuk kabeh ing siji urutan, wong seneng nggunakake;
  • pangiriman luwih cepet lan / utawa luwih trep;
  • sistem bali trep;
  • sistem bonus.

Nganti sampeyan ngisi kabeh bolongan ing bagean teoritis, nundha transisi menyang praktis.

Ndhaptar bisnis

Yen sampeyan serius, sampeyan kudu legalize. Sampeyan bisa ndhaptar wirausaha individu utawa LLC. Nalika sampeyan ora ngedol apa-apa, nanging mung nyiapake, panguwasa pajak ora bakal kasengsem karo sampeyan. Nanging dudu dheweke. Sampeyan butuh status resmi saiki supaya bisa nggawe kerjasama karo perusahaan sing bakal dilebokake ing kontrak, pemasok, kontraktor, lan liya-liyane.

Golek Suppliers

Yen sampeyan ora nggawe produk dhewe, sampeyan kudu njaluk saka ngendi wae. Dadi sampeyan kudu menehi hasil karo supplier. Supaya ora overpay kakehan kanggo mediasi lan ngurangi risiko kang di buwang, iku paling apik kanggo hubungi Produsèn utawa distributor resmi.

Nanging iki ora mesthi bisa amarga volume tuku. Contone, yen tanduran mung ngirim batch 1.000 utawa luwih item, lan sampeyan butuh 10 bêsik, ora ana gunane kanggo ngrampungake kontrak langsung kanggo sampeyan. Kita kudu golek perantara.

Dheweke ora perlu nggodho pelanggan: dheweke bakal teka, mula dheweke ora bakal luwih gampang nelusuri situs intuisi lan iklan sing disetel kanthi cerdas. Utawa bakal, minangka luck bakal duwe. Nanging disiapake kanggo nglampahi akèh wektu ing Internet, nelpon telpon, lan malah maca label produk kanggo kontak.

Ing tahap iki, sampeyan kudu mikir babagan siji liyane, apa sampeyan pengin ngatur gudang dhewe kanggo panyimpenan utawa mung dadi perantara antarane supplier lan panuku. Opsi kapindho uga bisa lan diarani dropshipping. Sampeyan njupuk liwat promosi barang, lan distributor ngirim saka warehouses dhewe.

Kaloro opsi kasebut bisa digunakake, sampeyan mung kudu nemtokake sing cocog kanggo sampeyan.

Pilih format toko online

Kanthi macem-macem cilik, sampeyan bisa mbatesi dhewe menyang jaringan sosial sing dirancang kanthi apik lan akun Instagram. Yen sampeyan isih butuh situs web, pikirake strukture kanthi bener lan nggawe trep lan bisa dingerteni kanggo para pelanggan. Paling ora, sampeyan kudu:

  • Kaca utama minangka perkara pisanan sing dideleng wong nalika tekan situs kasebut. Sampeyan kudu atraktif lan nggawe pengunjung sing teka kene kanggo pisanan tetep ing. Lan sing utama yaiku klien potensial langsung ngerti ing ngendi dheweke lan apa sing sampeyan lakoni ing kene.
  • Katalog , bagean karo kabeh barang. Teka karo sistem Filter trep, nyoba mau nganti sampeyan njaluk cedhak sampurna. Pandhu arah direktori kudu prasaja lan langsung.
  • Kaca produk penting kanggo saben produk sing sampeyan adol. Klien kudu bisa ndeleng produk saka kabeh sisi, maca karakteristik lan deskripsi sing dibutuhake.
  • Telusuri kaca , ngoptimalake supaya pengunjung bisa nemokake apa sing digoleki. Aja lali babagan saringan lan ngurutake asil miturut macem-macem kritéria.
  • Cart , kaca sing nuduhake yen pelanggan arep tuku. Nggawe supaya sampeyan bisa mlebu saka kaca apa wae.
  • Kondisi kerja , informasi babagan pangiriman, bali, kontak kudu gampang diakses, utamane yen ana keuntungan sampeyan didhelikake.

Sampeyan bisa nggawe situs web ing layanan konstruktor, utawa mbayar wong, supaya nggawe kaca saka ngeruk, utawa tuku toko online siap-digawe.

Miwiti karo anggaran lan akal sehat. Contone, iku ora tansah saranake kanggo nindakake soko anew, yen sampeyan bisa nggunakake konstruktor, lan banjur, karo bantuan saka programer, rampung kaca kanggo pas karo kabutuhan.

Njupuk foto produk

Kanggo fotografi katalog, sampeyan butuh latar mburi putih, cahya sing apik, lan lengen sing tuwuh saka pundhak sampeyan. Yen sampeyan duwe kabeh iki, sampeyan bisa njaluk karo getih sethitik.

Sawetara produk mbutuhake gaya. Contone, sampeyan adol rok kulit kanthi potongan sing ora biasa. Bakal dadi luwih jelas lan luwih atraktif yen sampeyan ngumpulake sawetara gambar lan nuduhake ing model kasebut.

Lan ing kene sampeyan bisa uga mbutuhake layanan ora mung fotografer profesional, nanging uga artis make-up, penata rambut, stylist. Sejatine, bali menyang anggaran lan akal sehat.

Ndhaptar jeneng domain

Ora ana kejutan ing kene: jeneng domain kudu gampang dieling-eling, cukup prasaja lan cendhak, kanthi ekstensi sing jelas. Ayo ngomong pudra.ru luwih apik tinimbang kosmetikaikisti.narod.hn.

Nggawe sistem pembayaran

Kanggo nampa pembayaran, sampeyan butuh checkout online sing bisa digabungake menyang CMS situs. Kanthi bantuan, sampeyan bakal ngirim pelanggan kuitansi elektronik sing bakal konfirmasi tuku. Sampeyan uga kudu nyambungake sistem pembayaran supaya pelanggan bisa nransfer dhuwit menyang sampeyan. Saiki ana solusi trep sing wis siap, amarga ora mung bisa nampilake formulir pembayaran menyang kaca situs web, nanging uga ngetokake invoice kanthi link sing dikirim liwat surat utawa utusan.

Tandha kontrak karo layanan pangiriman

Pilih perusahaan sing duwe reputasi. Yen barang teka telat utawa ing kondisi sing ora apik, sampeyan isih bakal dadi sing pungkasan.

Promosi toko online sampeyan

Ora ketompo carane sampeyan wis nindakake langkah-langkah sadurunge, ora ana sing bakal ngerti babagan prestasi sampeyan tanpa iklan. Sampeyan kudu mikir babagan strategi pemasaran sanajan ing tahap generasi ide. Langkah-langkah sing dibutuhake bakal gumantung marang produk lan target pamirsa.

Gunakake kekuwatan media sosial lan pariwara toko online sampeyan ing kana. Supaya iklan saka influencer. Mundhakaken situs ing panelusuran kanggo tembung kunci. Sambungake kampanye email. Lure pelanggan karo promosi lan diskon. Nindakake kabeh supaya wong ngerti babagan sampeyan.

Ngapikake toko online

Ora mungkin kabeh bisa ditindakake kanthi cepet supaya ora ana owah-owahan sing dibutuhake. Ana akeh karya ing ngarep kanggo nambah situs ing ngendi masalah bakal muncul. Rungokake saran, tuntunan, lan utamane nesu. Lan uga terus-terusan nganalisa kabeh data supaya bisa ngerti endi kelemahane lan apa sing dikarepake pelanggan saka sampeyan.

Toko online minangka bisnis. Ide kerja sing paling penting. Nalika padha ngomong yen nggawe toko online gampang, tegese bagean teknis saka pitakonan kasebut. Lan pancen ora angel banget. Nanging, sadurunge sampeyan langsung nggawe toko online, pikirake kabeh sing bisa dipikirake.