Apa kanggo menehi cah wadon kanggo Taun Anyar

Apa kanggo menehi cah wadon kanggo Taun Anyar

Kosmetik

Mesthine akeh bocah wadon ngimpi palet gedhe kanthi eyeshadow lan lipstik utawa set sikat. Nanging wong-wong sing seneng eksprimen karo gambar utawa ngimpi karir minangka artis dandanan bakal utamané remen karo hadiah kuwi.

Apa kanggo tuku

  • Palet eyeshadow NYX Ultimate Shadow Palette, 1 799 rubles →
  • Palet kanggo contouring NYX Highlight & Contour Pro Palette, 2.090 rubel →
  • Lipstik cair matte-krim NYX Soft Matte Lip Cream, 750 rubel →
  • Set sikat dandanan saka Ecotools, 1 699 rubel →

wewangian

Ing kene sampeyan kudu tumindak kanthi ati-ati sabisa. Bocah-bocah wadon sing setya marang siji utawa loro wewangian favorit bisa kanthi aman menehi wangi favorit. Sing seneng eksperimen bisa diwenehi sing anyar adhedhasar selera.

Pilihan liyane yaiku nyedhiyakake koleksi minyak wangi mini sing bakal ditemokake dening bocah wadon akeh aroma anyar.

Apa kanggo tuku

  • Eau de parfum Givenchy Irresistible Eau De Parfum, saka 3 488 rubel →
  • Eau de toilette L'eau Kenzo Pour Femme, saka 2 404 rubel →
  • Eau de Parfum Chanel No. 5, saka 6 400 rubel →
  • Parfum hadiah saka Jusbox, 4 240 rubel →

Piranti Gaya Rambut

Semboyan sing misuwur: Rambut lurus, kriting, lurus! Sawetara ngetutake khusus nalika preian, liyane saben esuk. Untunge, saiki ana segara piranti sing nggawe gaya luwih gampang lan ngirit wektu akeh: sisir kanggo straightening rambut, stylers kanggo curls bouncy curls utawa kanggo nggawe gelombang cahya. Iku tetep mung kanggo milih apa sing perlu kanggo panampa hadiah.

Apa kanggo tuku

  • Pengering rambut Philips HP8663 / 00, 2 899 rubel →
  • Multistyler Rowenta Fashion Stylist CF4510F0, 2.499 rubel →
  • Penjepit listrik Remington Keratin Protect Curling Wand CI83V6, 3 899 rubel →

Kit perawatan awak

Ora ana pirang-pirang botol krim aromatik, scrub lan lenga awak. Saben bocah wadon bakal nemokake aplikasi lan panggonan ing jedhing. Njupuk set kualitas apa wae, ing kene sampeyan ora duwe resiko. Priksa manawa panampa hadiah ora alergi marang komponen dana.

Apa kanggo tuku

  • Set saka Splashes saka sampanye saka L'Occitane, 2 360 rubles →
  • Hadiah set lenga awak saka The Body Shop, 1 990 rubel →
  • Set hadiah kanggo perawatan awak saka SeaCare, 2.427 rubel →
  • Set hadiah saka Dolce Milk, 899 rubel →

Piranti kanggo manicure

Lan ora babagan gunting lan pinset. Ana prekara sing luwih maju lan dikarepake dening akeh bocah-bocah wadon: mesin kanggo manikur hardware utawa lampu UV kanggo pangatusan gel polish.

Apa kanggo tuku

  • Lampu kanggo pengeringan gel varnishes TNL UV / LED Easy Pro 2, 1 869 rubel →
  • Lampu kanggo pengeringan gel-varnis Sun UV / LED SunOne 48W, 1 800 rubel →
  • Manicure set Scarlett SC-MS95002, 1 750 rubel →
  • Setel kanggo manicure lan pedicure Beurer MP64, 6 990 rubles →

Sandhangan mulyo

Sweatshirt utawa selendang sing dipilih kanthi teliti, hadiah kasebut ora mboseni, nanging banget nrenyuhake. Pengin nambah efek? Menehi sweter sing dipasangake kanthi gaya sing padha utawa kanthi pola sing padha. Lan kanthi cara kasebut, ora perlu milih motif Taun Anyar yen rusa lan kepingan salju ora lucu kanggo sampeyan.

Apa kanggo tuku

  • Warna coklat hoodie kanthi prasasti saka Zarina, 2.038 rubel →
  • Sweater ribbed gedhe saka oodji, 1 899 rubel →
  • Hoodies sing dipasangake saka Collusion Unisex, 1.390 rubel →
  • Selendang nganggo kanthong tangan saka Topshop, 2.290 rubel →

Piyama kigurumi

Dadi alus lan padhang sing bakal pengin nglampahi liyane mangsa ing.

Apa kanggo tuku

  • Kigurumi panda saka Olmi, 2.450 rubel →
  • Kigurumi-unicorn saka Nothing but Love, 2.490 rubel →
  • Kigurumi kuning padhang saka Olmi, 2.450 rubel →
  • Fleece kigurumi saka Loungeable, 2 190 rubles →

Diffusers

Diffuser, hadiah sing apik kanggo bocah-bocah wadon sing seneng aroma sing nyenengake ing omah. Lan uga kanggo wong sing seneng ngontrol kabeh. Kanthi diffusers, sampeyan bisa nyetel intensitas gondho: lebokake siji tongkat lan nyekel cathetan aroma sing meh ora bisa dirasakake, utawa nambah sawetara maneh lan nambah.

Apa kanggo tuku

  • Diffuser Dolce Vita saka Areon, 1.799 rubel →
  • Diffuser Cherry Orchard saka republik Aroma, 659 rubel →
  • Diffuser Forest Berries saka Lilin Lilin, 2.490 rubel →

Teh lan cangkir sing enak

Yen bocah wadon miwiti dina kanthi eksklusif karo secangkir peach oolong, ngerti bedane tèh sing difermentasi lan sing ora difermentasi, lan mbuwang setengah saka gaji kanggo ngombe iki, aja ragu-ragu: paket teh sing enak mesthi bakal nyenengake dheweke.

Mung luwih ati-ati nalika milih ngombe. Yen sampeyan ora ngerti akeh babagan sampeyan, takon kanca-kanca kanggo menehi saran babagan jinis teh utawa toko sing keren sing ana konsultan pakar. Lengkapi hadiah kasebut kanthi mug sing lucu lan nyenengake.

Apa kanggo tuku

  • Set teh ing kothak saka Rodnoye, 1 850 rubel →
  • Set teh herbal saka Celestial Seasonings, 299 rubel →
  • A mug karo bebek saka Happiness ing bab cilik, 799 rubles →
  • Mug karo kucing saka Make a Miracle, 522 rubel →

Dekorasi

A menang, nanging pilihan banget mbebayani. Yen sampeyan ngira kanthi bener, hadiah kasebut bakal ditampa kanthi bungah. Yen ora, sawise eseman sopan, dheweke bakal pindhah menyang pojok adoh saka kothak. Delengen kanthi cetha babagan perhiasan apa sing disenengi bocah wadon? Massive utawa meh ora katon? Perhiasan perak, emas utawa kostum? Apa dheweke seneng bentuk klasik utawa asli?

Miturut cara, ngendi cah wadon nyimpen perhiasan? Yen kothak sing prasaja utawa kaya ngono, sampeyan bisa nyumbang kothak sing apik banget.

Apa kanggo tuku

  • Cincin emas kanthi berlian saka Lines of Love, 8 090 rubel →
  • Anting emas karo bintang saka Lines of Love, 9 090 rubel →
  • Gelang kulit asli saka Vitacci, 950 rubel →
  • Anting-anting gelung karo mutiara alam saka Exclaim, 4 039 rubel →
  • Kothak kayu kanthi pangilon saka Moretto, 4 750 rubel →

Lilin aroma

Hadiah kuwi apik kanggo versatility lan angel kanggo milih gondho. Mulane, elinga rincian: mbok menawa kanca sampeyan lagi ngrasakake aroma kopi seger, utawa dheweke ora bisa mlaku liwat amben kembang. Lilin wangi sing dipilih kanthi apik bakal ngisi omah sampeyan kanthi aroma sing nyenengake lan nggawe atmosfer sing nyenengake.

Miturut cara, kanggo preian mangsa, akeh merek ngetokake koleksi Natal khusus ing bungkus hadiah sing apik.

Apa kanggo tuku

  • Lilin karo aroma cappuccino saka Hoff, 249 rubel →
  • Lilin ing kaca Magic water lily saka Spaas, 1.499 rubles →
  • Lilin Moments serenity saka L'Occitane, 2.400 rubles →
  • Lilin Taun Anyar ing bank saka Village Candle, 1.290 rubel →

Kit Pangripta

Kabeh sing ana gandhengane karo hobi kreatif bocah wadon: kaca pewarna anti-stres, set potlot lan pulpen felt-tip, lukisan kanggo nggambar kanthi nomer, buku sketsa sing keren, kit bordir, mesin jahit, pungkasane.

Ana risiko gedhe yen, sawise mbongkar hadiah kasebut, panampa bakal langsung nggawe lan sampeyan ora bakal bisa ndeleng dheweke nganti pungkasan liburan Taun Anyar. Nanging dheweke mesthi bakal seneng.

Apa kanggo tuku

  • Papier-mâché figurine kanggo pewarnaan, 815 rubel →
  • Kaca pewarna Discworld saka Eksmo, 650 rubel →
  • Garland nganggo jepitan kanggo foto, 419 rubel →
  • Set potlot ing kothak logam Faber-Castell, 24 werna, 1 619 rubel →
  • Cat kanthi nomer Lisa saka MAZARI, 1 668 rubel →

barang cilik

Kaos kaki Taun Anyar, tas kosmetik, topeng turu, barang-barang cilik sing lucu sing bakal migunani.

Apa kanggo tuku

  • Kaos kaki wol kanthi pola saka Just Beauty, 356 rubel →
  • Set papat pasang kaos kaki kanthi cetakan Taun Anyar saka Kaftan, 1.499 rubel →
  • Tas kosmetik quilted kanthi print saka La Redoute, 1.574 rubel →
  • Topeng turu Kucing ireng kanthi kumis, 255 rubel →