Aku arep ngedol ing luar negeri! 6 negara kanggo perdagangan sing duwe bathi

Aku arep ngedol ing luar negeri! 6 negara kanggo perdagangan sing duwe bathi

1. Cina

China, salah sawijining panuku utama Rusia: volume barang sing diekspor tambah akeh China / Pusat Ekspor Rusia saben taun. Sampeyan bisa nemokake pelanggan ing Internet ing pasar, lan urip, nuduhake produk ing pameran. Penting kanggo nimbang manawa China dhewe ngasilake barang sing akeh banget, ditambah uga ngimpor produk saka pirang-pirang negara. Mula, luwih dhisik sampeyan kudu nganalisa panjaluk lan ngerti apa sing disenengi masarakat lokal.

Salah siji opsi Rating prospek negara kanggo ekspor / Pusat Ekspor Rusia, produk saka kompleks agro-industri (kompleks agro-industri), ing pangan tartamtu, contone, confectionery, madu, es krim. Loro-lorone produk siap-digawe lan bahan mentah panganan populer ing China. Lan uga sawetara barang sing biasane dibuwang ing Rusia utawa ora diregani babar pisan, kalebu sikil pitik China tuku sikil lan endhas pitik ing Crimea setaun sadurunge / Rossiyskaya Gazeta.

Uga, wilayah sing dijanjikake kanggo perdagangan karo China bisa dadi kayu gergajian, tembaga, pupuk, bahan kanggo konstruksi lan bahan kimia rumah tangga.

2. Kazakhstan

Seni dening: Jane Peimer / Shutterstock

Kazakhstan tuku Apa lan saka sapa Kazakhstan tuku: ndhuwur-10 paling nuntut manca barang / Leader ing Rusia foodstuffs, Kosmetik, ban lan ban, sandhangan, mobil, obat-obatan, Furnitur lan akeh liyane. Negara kita dianggep minangka 10 mitra dagang utama Kazakhstan / Inbusiness.kz mitra dagang utama Kazakhstan. Mulane, ora bakal angel mlebu pasar lan nemokake panuku sampeyan.

Kajaba iku, Kazakhstan minangka anggota serikat pabean EAEU, saengga bisa ngekspor luwih cepet lan luwih murah tinimbang menyang negara liya. Pengangkutan barang paling akeh ing Uni ora tundhuk tugas pabean, lan bakal diproses Kepiye deklarasi pabean ditindakake nalika ngekspor menyang negara anggota EAEU? / Pusat Ekspor Rusia ora mbutuhake deklarasi pabean. Sawise ekspor barang, sampeyan kudu ngisi lan ngirim menyang otoritas pabean mung formulir registrasi statistik. Nanging, sawetara barang kudu ngliwati sanitary, Veterinary lan jinis kontrol liyane, aturan kasebut tansah ditrapake.

3. Belarus

Belarus uga dadi anggota saka serikat pabean EAEU, mula syarat pangiriman barang ing kana padha karo Kazakhstan. Persamaan liyane saka negara kasebut yaiku Rusia minangka mitra dagang utama: 50% kabeh produk sing diekspor menyang Belarus teka saka Rusia.

Industri abot dadi basis ekspor. Nanging ing negara kasebut, barang-barang saka kategori liyane uga dikarepake, utamane, produk kimia, perabotan, produk pertanian. Contone, ing 2020, ekspor iwak beku, pakan kewan lan, anehe, kentang masak saya tambah akeh. Tambah ing pasokan nganti 45% uga diamati kanggo poliethelin.

Nanging manufaktur Belarusia nindakake proyek apik karo kosmetik dekoratif lan perawatan budgetary Kosmetik Belarusian ora ana maneh fenomena / Busel dhewe, dadi sampeyan kudu milih arah iki kanggo ekspor, nyadari kabeh risiko. Nanging, isih ana kemungkinan sukses Ekspor kosmetik Rusia wis tuwuh meh 50% / RBC: sampeyan bisa nang ing rumus unik utawa komponen sing ora kasedhiya ing negara dhewe.

4. Uzbekistan

Ilustrasi: monticello / Shutterstock

Saiki Uzbekistan rangking Ekspor menyang Uzbekistan / Pusat Ekspor Rusia kaping 12 ing ekspor non-sumber daya saka Rusia. Nanging dheweke duwe kesempatan kanggo munggah luwih dhuwur. Kategori utama barang impor sing dikarepake ing Uzbekistan yaiku peralatan mekanik, kayu, produk pertanian lan metalurgi. Uga, ing kene sampeyan bisa sukses ngedol peralatan khusus, contone, peralatan medis, uga layanan kayata pangembangan piranti lunak utawa anjak piutang (jinis silihan tanpa jaminan, intermediasi finansial antarane bakul lan panuku, ngidini perusahaan ngindhari kesulitan materi. pembayaran sing ditundha).

Uzbekistan dudu anggota Uni EAEU, nanging kalebu ing zona perdagangan bebas CIS. Mulane, ora ana bea cukai Artikel 2. Aplikasi bea lan pembayaran sing padha karo bea cukai / Agreement ing zona perdagangan bebas lan biaya sing padha nalika ngekspor barang, uga, nanging sampeyan kudu nggawe deklarasi.

5. AS

AS, pimpinan jagad Negara impor sing unggul ing saindenging jagad ing 2020 / Statista babagan impor. Negara-negara uga ngimpor akeh barang saka Rusia: saiki negara kasebut minangka Pusat Ekspor AS / Rusia ing peringkat kapitu ing peringkat ekspor non-sumber daya. Basis dodolan digawe saka logam, pupuk lan produk kayu.

Nanging sampeyan uga bisa mlebu pasar Amerika karo barang saka kategori liyane. Contone, nganggo sandhangan, aksesoris, barang dekoratif desain asli, cinderamata utawa kosmetik alami. Ing kasus iki, sampeyan kudu ngelingi yen ana akeh penjual ing pasar AS, mula penting kanggo ngurus keunikan produk lan strategi pemasaran sing bener. Saliyane komponen khusus utawa solusi desain, kauntungan barang saka Rusia bakal dadi kurs ruble sing nguntungake lan rega sing nyenengake kanggo para panuku Amerika.

6. Jerman

Katelu ing donya lan importir barang paling gedhé ing Eropah. Ing peringkat ekspor Rusia, Jerman / Pusat Ekspor Rusia ana ing peringkat katelu, lan ing ekspor non-sumber daya paling dhuwur, nomer sanga. Jerman tuku bahan mentah, produk setengah rampung, bagean mobil lan peralatan ing luar negeri.

Bisnis cilik lan menengah Rusia ing Jerman uga bisa promosi produke. Ing kene maneh, sing penting kualitase apik lan ora akeh ing pasar lokal. Sampeyan bisa nampilake ing toko online dhewe utawa ing pasar, contone, Amazon, Etsy utawa Wildberries.

Panganan uga minangka pilihan sing apik kanggo ekspor menyang Jerman: negara kasebut duwe diaspora Rusia sing gedhe. Padha bisa kasengsem ing ombenan lan pangan menowo saka kanak-kanak sing ora supaya gampang kanggo nggoleki ing Eropah, pickles, ora nguntungke krim, kvass. Kanggo ngekspor bahan pangan menyang Jerman, sampeyan kudu nyekel Uni Eropa. Dokumen ing lapangan Veterinary medicine / Rosselkhoznadzor sawetara pasinaon produk lan pendekatan sing paling ati-ati kanggo koleksi lan Isi saka dokumen.