30 kahanan urip saben wong tresna

30 kahanan urip saben wong tresna

Kita wis nulis babagan perkara-perkara cilik sing nyenengake saben dina sing ndadekake kesenengan. Iki minangka koleksi barang liyane sing nggawe sampeyan luwih seneng urip.

1. Golek dhuwit ing kanthong jas mangsa utawa jins sing wis suwe ora nganggo.

2. Copot film protèktif saka gadget anyar.

3. Pateni gelombang mikro sakdurunge bip.

4. Temokake wangun sing pas karo obyek.

5. Aja tanggung jawab ngganggu nalika ana wong mbatalake rencana sing sampeyan ora pengin melu.

6. Mangertos bilih tiyang ingkang tumbas karcis lenggah ing sandhingipun boten badhe sowan.

7. Aran sing duwe superpowers nalika njupuk telpon lan ing wektu sing padha nampa pesen utawa telpon mlebu.

8. Pungkasane entuk panganan, sing macet ing untu lan ora menehi istirahat.

9. Peel tangerine ing siji, tanpa njabut potongan saka kulit.

10. Mungkasi stopwatch ing detik tanpa milliseconds.

11. Kaping pisanan mbukak buku ing kaca sing dikarepake.

12. Mirsani carane, nalika ngumbah piring, banyu tiba ing tutup lan gelembung banyu sing sampurna dibentuk.

13. Ngerti sawise tangi yen dina iki dina Setu.

14. Rasa lega nalika sawise adus, banyune metu saka kuping.

15. Bukak keamanan ing bandara supaya sampeyan ora dipilih kanggo pengawasan acak.

16. Nyopot dhisik saka kendi sing mentas dibukak.

17. Bali menyang omah sawise dina angel lan ngerti yen durung ana sing teka. Dadi dhewe.

18. Mirsani carane chain logam alon mudhun menyang lontar ing tangan.

19. Tangi kanthi gupuh amarga mikir yen sampeyan telat lan ngerti yen sampeyan ora kudu menyang ngendi wae.

20. Iku manis kanggo babagan dina sabanjuré sawise latihan lan aran pain penake ing otot.

21. Siap-siap ngumbah piring gunung lan weruh yen ana sing wis ngumbah kabeh.

22. Ing dina panas pisanan sawise mangsa, nganggo sandhangan cahya utawa malah njupuk jaket.

23. Tulis ing notebook, notebook utawa diary anyar lan rampung resik.

24. Numpak bis sing dikarepake pas teka ing halte.

25. Trample es pisanan ing puddles.

26. Nyekel barang sing tiba saka tangan.

27. Drive kanggo mburi ing sadawane dalan es dawa.

28. Mlebu menyang jalur lampu lalu lintas ijo.

29. Ganti klambi omah sing nyaman yen mulih sawise dina kerja. Utawa mung mbukak klambi lan nganggo kathok cendhak.

30. Pasang barang sing resik sing mambu bubuk utawa pelunak kain, umume resik.