27 hadiah apik tenan kanggo kanca kanggo Taun Anyar

27 hadiah apik tenan kanggo kanca kanggo Taun Anyar

Apa sing kudu diwenehi Taun Anyar kanggo kanca sing ora pisah karo smartphone

1. Panutup

Sampul karo cetakan Taun Anyar, prasasti lucu utawa pola abstrak sing ora biasa, pilihan apa wae bakal dadi hadiah sing nyenengake kanggo Taun Anyar. Yen model biasa katon mboseni, deleng kanthi luwih cedhak karo kompartemen kanggo kertu bank, baterei utawa rantai sing ngidini sampeyan nggawa smartphone kaya dompet.

Apa kanggo tuku

  • Kasing baterei kanggo iPhone 11 Pro Max, 10,990 rubel →
  • Kasus Natal kanggo iPhone saka AliExpress, saka 63 rubel →

2. Popsocket

Popsocket bakal mbantu sampeyan nggunakake smartphone kanthi gampang lan ora bakal ilang saka tangan sampeyan. Lan aksesoris uga bakal dadi jenis stand. Ing cendhak, bab iku luar biasa praktis.

Apa kanggo tuku

  • Popsockets bunder kanthi marmer tiruan saka AliExpress, 97 rubel →
  • Popsocket ing wangun avocado saka ilikegift, 145 rubles →

3. Sing duwe

Minangka hadiah, sampeyan bisa nimbang model kanggo panggunaan omah lan aksesoris ing mobil. Tilas paling asring dilengkapi lampiran ing pinggir meja, sing terakhir, karo cangkir nyedhot kanggo mbenakake kaca ngarep utawa klip sing dipasang ing grille deflector.

Apa kanggo tuku

  • Wadah magnet ing mobil saka Baseus, 498 rubel →
  • Wadhah kanthi lampiran ing ndhuwur meja saka AliExpress, 652 rubel →

Apa sing kudu diwenehake kanggo Taun Anyar kanggo kanca sing ngurmati kenyamanan omah

1. Garland

Aksesoris iki bisa digunakake ora mung kanggo dekorasi omah kanggo Taun Anyar: sanajan ing dina sing paling biasa, garland bakal ngisi kamar kanthi cahya alus lan nambah rasa nyaman.

Apa kanggo tuku

  • Garland karo senter saka Neon-Night, 255 rubel →
  • Garland karo balon saka Neon-Night, 605 rubel →

2. Aroma lamp lan lenga

Lampu aroma bakal nutupi ruangan kanthi aroma sing nyenengake lan mbantu sampeyan ngendhokke sawise dina sing angel. Tambahan sing apik kanggo hadiah kasebut bakal dadi set minyak kanthi aroma sing beda-beda supaya kanca sampeyan bisa langsung ngapresiasi hadiah kasebut.

Apa kanggo tuku

  • Lampu aroma ing stand logam karo AliExpress, 1 153 rubel →
  • Konsentrasi kanggo lampu aroma Sandal lan bergamot saka Millefiori Milano, 1 190 rubel →
  • Campuran lenga saka Mild By Nature, 720 rubel →

3. Tokoh asli

Patung-patung sing lucu bakal dadi bangga ing rak utawa desktop lan bakal nggawe macem-macem interior kanthi apik. Lan yen sampeyan pengin nggawe hadiah luwih fungsional, pilih tokoh-stands kanggo smartphone, alat tulis utawa perhiasan.

Apa kanggo tuku

  • Figurine ing wangun astronot kanthi stand kanggo smartphone saka AliExpress, saka 920 rubel →
  • Set telu figurines-stands kanggo anggur, gelas lan corkscrew saka AliExpress, 5 471 rubel →

4. Busana omah

Nalika milih hadiah, mbayar manungsa waé kanggo werna: iku luwih apik kanggo milih soko padhang kanggo nambah werna kanggo minggu mangsa kusam. Lan aja lali mriksa grafik ukuran kanggo mesthekake yen setelan kasebut pas.

Apa kanggo tuku

  • Setelan omah kuning saka Agape, 2.390 rubel →
  • Setelan omah digawe saka kain ribbed saka Desain Asos, 2 890 rubel →
  • Setelan omah ing kandhang karo AliExpress, saka 1 209 rubel →

5. Multibaker

Thanks kanggo panel sing bisa diijolake, siji piranti ngganti wesi wafel, panggangan, pembuat roti lapis lan akeh piranti liyane. Multi-baker trep kanggo nyimpen, gampang kanggo wisuh lan penake kanggo nggunakake, sampeyan bisa masak sajian menarik anyar karo malah saben dina.

Apa kanggo tuku

  • Multi-baker karo telung panel replaceable ing pesawat saka Redmond, 4 490 rubles →
  • Multi-baker kanthi papat panel sing bisa dicopot ing set saka Redmond, 6 390 rubel →

Apa kanggo menehi Taun Anyar kanggo kanca sing kerjane akeh

1. Pijet cape

Sarung pijet kanggo kursi bakal mbantu sampeyan rada nyuda lan nyuda kesel tanpa ngganggu pakaryan. Bisa digunakake ing kantor lan kursi mobil. Sawetara model capes uga dilengkapi pemanasan, sing bakal migunani banget ing mangsa.

Apa kanggo tuku

  • Cape pijet digawe panas saka US Medica, 4 900 rubel →
  • Pijet cape ing mobil karo AliExpress, 1.075 rubles →

2. Hammock kanggo sikil

Hammock bakal mbantu nyingkirake rasa kesel lan bengkak ing sikil, hadiah sing apik kanggo wong-wong sing nglampahi akeh wektu lungguh ing meja.

Apa kanggo tuku

  • Hammock kanggo sikil karo AliExpress, 758 rubles →

3. Mouse pad

Karpet kanthi cetakan sing ora biasa, ide sing apik kanggo hadiah Taun Anyar kanggo kanca. Nanging model sing luwih maju kanthi pemanasan utawa modul pangisi daya nirkabel sing dibangun bisa uga luwih migunani.

Apa kanggo tuku

  • Mouse pad karo daya nirkabel saka AliExpress, 2 332 rubles →
  • Pad mouse digawe panas saka AliExpress, 1 259 rubel →

4. Laptop stand

Stand standar bakal nambah cooling notebook lan nambah pengalaman ngetik. Yen ora cukup, nimbang port USB, kothak pangowahan cilik, lan liya-liyane minangka hadiah Taun Anyar kanggo kanca sampeyan.

Apa kanggo tuku

  • Stand laptop lipat saka UBR, 1.089 rubel →
  • Stand laptop karo port USB saka Baseus, 4 290 rubel →

Apa sing kudu diwenehake kanggo Taun Anyar kanggo kanca sing seneng gadget modern

1. Hard drive njaba

Nyimpen akeh foto liburan, nyimpen film lan game favorit, nggawe salinan serep data, hard drive external nyengsemaken sampurna kanggo kabeh tujuan iki. Lan kacepetan maca dhuwur bakal njamin kinerja maksimum.

Apa kanggo tuku

  • SSD-drive njaba 1 TB saka Seagate, 13 399 rubles →
  • Hard drive eksternal nganggo USB 3.0 5 TB saka Seagate, 9 689 rubel →

2. Powerbank

Model kanthi desain sing prasaja utawa kanthi cetakan sing lucu, bank daya sing prasaja utawa gadget kanthi kabel sing dibangun, bisa uga angel milih. Nanging hadiah sing migunani iki mesthi bakal nyenengake pacar sampeyan lan mesthi bakal migunani ing mangsa ngarep.

Apa kanggo tuku

  • Baterei eksternal Redmi Power Bank 20.000 mAh kanthi rong port lan ngisi daya cepet saka Xiaomi nganggo AliExpress, 1.686 rubel →
  • Baterei eksternal Ambilight QC 20.000 mAh kanthi telung port lan pangisi daya cepet saka Baseus, 2.990 rubel →

3. kamera cepet

Kanthi bantuan kamera kasebut, sampeyan bisa kanthi cepet njupuk wayahe pesta sing padhang utawa srengenge sing luar biasa sing apik banget lan langsung entuk foto sing wis siap kanggo dekorasi kamar utawa buku tawa.

Apa kanggo tuku

  • Kamera instan Fujifilm Instax Mini7c saka AliExpress, saka 5 421 rubel →
  • Kamera cepet Canon Zoemini C Bumble Bee, 6 999 rubel →

Apa kanggo menehi Taun Anyar kanggo kanca sing duwe pets

1. Lounger utawa omah

Pemilik kucing mesthi bakal ngormati omah kanggo dheweke, amarga pets sing alus seneng ndhelikake ing papan sing sepi. Apik banget yen omah uga dilengkapi pos goresan. Hadiah kasebut bisa diwenehake marang pamilik asu cilik. Inggih, yen kanca duwe pet gedhe, banjur menehi amben nyaman.

Apa kanggo tuku

  • Omah karo kursi lan post scratching saka Ora Alone ing Ngarep, 3 650 rubles →
  • Amben gedhe saka Tappi, 1 273 rubel →

2. Kostum Taun Anyar

Kanca kanthi rasa humor mesthi ora nolak kanggo macak pet sing ditresnani nganggo kostum Santa, kidang Natal utawa salju. Ingkang utama yaiku mriksa kewan kasebut kanthi teliti lan ngira ukurane supaya ora salah karo hadiah kasebut.

Apa kanggo tuku

  • Kostum wit Natal saka AliExpress, 436 rubel →
  • Kostum Santa saka AliExpress, 442 rubel →

3. Furminator

Wanita kucing lan wanita asu, preduli saka jenis kewan kasebut, ora bisa ditindakake tanpa sisir khusus. Furminator mbantu gampang nyisir rambut sing berlebihan lan ngresiki jas wulu kewan. Lan sampeyan ora kudu menyang groomer.

Apa kanggo tuku

  • Furminator kanggo kucing lan asu saka jenis cilik saka FURminator, 300 rubel →
  • Furminator kanggo kewan rambute dawa saka FURminator, 2 100 rubles →

4. ngombe otomatis

Piranti sing migunani bakal nyedhiyakake kewan kanthi banyu seger sedina muput, nalika pemilik ora ana ing omah. Peminum otomatis teka ing macem-macem kapasitas, pilih sing cocog gumantung saka ukuran kewan.

Apa kanggo tuku

  • Mangkok ngombe otomatis saka Aliexpress, saka 1.327 rubel →
  • Peminum otomatis karo AliExpress, 2 307 rubel →

Apa sing kudu diwenehake kanggo Taun Anyar kanggo kanca sing seneng nganggo aksesoris

1. Anting

Minangka hadiah Taun Anyar, dekorasi tema musim dingin, umpamane, anting-anting ing bentuk kepingan salju sing rapi, wit Natal utawa salju, cocok. Lan yen sampeyan pengin kanca sampeyan bisa nganggo perhiasan ing saindhenging taun, sampeyan kudu nliti aksesoris kasebut tanpa diikat karo topik apa wae.

Apa kanggo tuku

  • Anting ing bentuk kepingan salju saka Sokolov, 1.000 rubel →
  • Anting karo agate lan malachites saka Sokolov, 4.000 rubel →

2. Gelang

Sadurunge tuku hadiah, priksa perhiasan apa sing dianggo kanca sampeyan. Bakal dadi isin kanggo menehi gelang kulit kanggo pacangan produk sing digawe saka logam mulia, utawa menehi perhiasan sing alus karo watu kanggo bocah wadon sing luwih seneng aksesoris gedhe tanpa unsur hiasan tambahan.

Apa kanggo tuku

  • Set papat gelang saka AliExpress, 207 rubel →
  • Gelang kulit saka Saint Laurent, 16 256 rubel →

3. Selendang

Delengen kanthi cetha ing syal anget sing digawe saka kasmir, angora utawa kanthi tambahan wol: aksesoris kasebut mesthi bakal tetep anget sanajan ing cuaca sing paling adhem. Lan yen kanca sampeyan isih kadhemen, wenehi selendang kanthi pemanasan tambahan, kanthi power bank.

Apa kanggo tuku

  • Woolen nyolong saka Venera, 4 819 rubel →
  • Selendang digawe panas karo AliExpress, 488 rubel →

4. Sarung tangan utawa sarung tangan anget

Sampeyan bisa nyumbang sarung tangan kanggo nggarap layar tutul supaya dheweke ora kejawab telpon utawa beku tangane ing dalan. Lan kanca sing seneng aksesoris lucu mesthi bakal seneng mittens karo pasuryan kewan utawa pola alus.

Apa kanggo tuku

  • Sarung tangan kulit kanggo nggarap layar tutul saka Asos Design, 2 190 rubel →
  • Sarung tangan rajutan jambon kanthi wulu palsu saka SVNX, 850 rubel →

Apa kanggo menehi Taun Anyar kanggo kanca sing seneng ngurus awake dhewe

1. Pembersih pori

Piranti cilik iki bakal mbantu sampeyan njaga kulit lan tetep resik lan sehat ing omah. Pilihan sing apik kanggo wong-wong sing seneng ngurus awake dhewe, nanging ing wektu sing padha ora duwe cukup wektu kanggo ngunjungi beautician.

Apa kanggo tuku

  • Pembersih pori saka AliExpress, 1 609 rubel →
  • Pembersih pori saka Ronomo, 1 490 rubel →

2. Tukang pijet

Ana akeh model ing pasar sing dirancang kanggo pijet saka macem-macem bagean awak: sirah, pasuryan, lengen, bokong, sikil, mburi. Minangka hadiah, sampeyan bisa milih piranti kanggo wilayah tartamtu, utawa ora diwatesi lan tuku pijet universal.

Apa kanggo tuku

  • Massager kanthi efek pendinginan kanggo pasuryan saka Kitsch, 1.390 rubel →
  • Pijet universal saka AliExpress, saka 2.226 rubel →

3. Piranti tata rambut

Iki bisa dadi wesi curling kualitas kanggo nggawe curls lan ombak, utawa wesi kanggo straighten untaian. Lan yen sampeyan ora pengin milih, menehi multistyler. Piranti iki nggabungake fungsi sawetara piranti kanggo macem-macem jinis gaya.

Apa kanggo tuku

  • Multistyler karo pitung nozzles saka Rowenta, 2 999 rubles →
  • Piranti kanggo nggawe efek corrugation lan ombak saka Rowenta, 4 499 rubles →

4. Krim tangan

Kanthi asam hyaluronic, urea, gliserin, utawa lenga nutrisi, luwih becik yen krim sing digunakake ing musim dingin ngemot salah sawijining bahan kasebut. Padha nyusoni kulit tangan lan mbantu nahan kelembapan.

Apa kanggo tuku

  • Krim tangan karo asam hyaluronic saka CeraVe, 442 rubel →
  • Krim tangan karo lenga macadamia lan shea saka Aravia Professional, 614 rubel →