26 gagasan kanggo nggawe swasana ati Taun Anyar

26 gagasan kanggo nggawe swasana ati Taun Anyar

1. Kirim kertu pos menyang kanca saka kutha liyane

Pilih kertu pos kanthi tema Taun Anyar, tandhani saben siji lan kirim menyang saindenging jagad. Kesadaran mung yen pesen sing ditulis ing kertas cepet-cepet kanggo kanca-kanca kudu nyenengake lan nambah 100 poin kanggo pangarepan liburan.

2. Sinau utawa ngarang tembang Taun Anyar

Sinau tembung Jingle Bells, Christmas Is All Around, utawa lagu Natal lan Taun Anyar liyane lan nyanyi saben dina ing omah lan ing dalan bakal nambah semangat sampeyan. Lan wis nggawe lagu anyar, sampeyan bisa kaget kanca-kanca.

3. Panggangan cookie

Ora masalah yen sampeyan wis nindakake sadurunge utawa ora. Klumpukne perusahaan gedhe, njupuk resep pisanan sing disenengi, lan pindhah!

4. Play Secret Santu

Kolega, kanca kelas, utawa klompok kanca sing sampurna. kulawarga gedhe? nggih. Temtokake anggaran lan nguripake imajinasi sampeyan: kanggo Taun Anyar, kabeh wong kepengin sing asli. Sampeyan bisa muter ing situs Secret Santa.

Lan yen sampeyan ora pengin nggunakake Internet, muter offline. Peretas urip wis nglumpukake aturan ing artikel sing kapisah.

5. Tuku sweter Taun Anyar

Proses tuku mung bakal ngisi sirah kanthi pikiran sing anget babagan preian sing bakal teka. Lan ora perlu ngomong babagan nganggo!

6. Wacan

Paling laris kayata The Night Before Christmas, The Polar Express, How The Grinch Stole Christmas bakal mbantu sampeyan ngalami swasana Taun Anyar. Aja lali kemul lan coklat panas!

7. Miwiti countdown

Duwe tanggalan ing ngendi sampeyan bisa nyabrang dina. Ingkang utama yaiku pangarep-arep liburan ora dadi luwih nyenengake tinimbang liburan kasebut.

8. Setel wallpaper Taun Anyar

Kita luwih kerep ndeleng layar smartphone utawa komputer tinimbang ing pangilon. Ing kasus kita, kudu dadi kauntungan: wallpaper Taun Anyar bakal nambah atmosfer sihir ing urip sampeyan.

9. Tuku lan dekorasi wit Natal

Saran bisa uga ora pati penting, nanging bisa digunakake 100%. Ambune jarum pinus, unpacking kothak karo dolanan, tuku garlands lan dekorasi, Taun Anyar mung bakal teka ing dina sing bakal teka! Miturut cara, milih wit iku seni kabeh.

10. Mlaku-mlaku ing dalan-dalan utama

Pamrentahan dekorasi kutha ora mung supaya kita bisa ngujo cahya saka jendhela mobil lan bis. Dadi njupuk sawetara wektu lan lumaku ngubengi tengah: iku apik tenan ayu!

11. Tuku oleh-oleh kanggo wong sing ditresnani

Iku proses sing nyenengake. Kajaba iku, yen sampeyan cepet-cepet, sampeyan bisa entuk diskon apik. Iki uga mundhakaken swasana ati.

12. Lan marang aku

kok ora? Apa kabeh mung beda? Sampeyan bisa menehi soko kanggo wong sing paling penting lan ditresnani ing urip iki. Hadiah sing cilik nanging nyenengake bakal nylametake pangarepan liburan sampeyan.

13. Njaluk sprei Taun Anyar

Mudhun asleep lan tangi antarane snowflakes, wit Natal lan dolanan Taun Anyar iku kesenengan. Sampeyan bisa mriksa.

14. Nggawe salju

Elingi kanak-kanak lan njupuk salah siji saka game aktif akhir minggu teka. Sawise mulih, meja perayaan bakal dadi impen sampeyan, paling ora nganti cemilan sabanjure.

15. Go blanja

Pusat blanja ing Eve Taun Anyar, mung permata! Kabeh padhang: tembok, langit-langit, jendhela toko. Taun Anyar nganggo sandhangan anyar! Kepiye sampeyan seneng moto iki?

16. Nggawe dekorasi Natal

Cemara wis dituku, nanging mung dihiasi bal saka IKEA? Ora pilihan kita.

17. Lan kostum Taun Anyar kanggo bocah

Lan saiki tugas luwih angel: kanggo mesthekake yen bocah teka ing liburan kanthi rasukan sing paling menarik.

18. Tulis layang kanggo Santa Claus

Dadi apa, suwene luwih saka rong puluh! Santa Claus duwe surat dhewe. Lan alamate: 162390, Rusia, wilayah Vologda, Veliky Ustyug, Surat Rama Frost.

Ora ana aturan khusus. Cukup nulis layang, lem prangko, lan nyelehake ing kothak layang. Banjur ngenteni keajaiban. Apa yen Santa Claus maca layang kasebut lan ngrampungake kekarepane?

19. Tuku Topi Santa

Dadi apa? Akeh sing nindakake iki. Aku ora bisa ndeleng mbah sekti, dadi siji dhewe.

20. Atur sesi foto

Kerjane karo bang. Atmosfer ing studio foto apa wae bakal nggawe malah sing sengit pengin Taun Anyar. Kajaba iku, iki minangka foto sing ora bisa dilalekake, mesthi seneng nampa.

21. Ngrungokake musik

Sampeyan mbokmenawa ngira yen kita bakal lali babagan iki, nanging ora! Musik bisa ditindakake kanthi apik, mula dhaptar lagu Taun Anyar kudu nggawe lan njaga swasana Taun Anyar.

22. Ngubengi awak karo aroma Taun Anyar

Utawa mung mangsa. Tangerines, kayu manis, anise, cengkeh, jarum pinus, mambu iki mesthi bakal ngelingake crita kanak-kanak Taun Anyar, lan swasana ati sing anget dijamin.

23. Dekorasi omahmu

Tanpa iki, uga, ora ono. Kita nglampahi setengah saka urip kita ing karya (kanthi cara, kita uga nyaranake dekorasi papan kerja), lan setengah ing omah. Ayo liburan nunggu kita ing omah, banjur swasana ati bakal padha.

24. Nonton film Taun Anyar

Iki minangka bagean penting kanggo nyiapake preian. A perusahaan mulyo kanca, kemul, kabeh sing perlu kanggo wayah sore mangsa anget kanggo miwiti ngetang dina nganti Taun Anyar lan Natal.

25. Jaga awakmu

Manikur Taun Anyar utawa potongan rambut anyar bakal nyenengake bocah wadon. Lan wong lanang bisa menyang barbershop.

26. Rencana Taun Anyar

Apa sampeyan nandur modal apa sing dikarepake. Yen durung rampung, ayo direncanakake menu, program, oleh-oleh lan kabeh dina iki.