25 hacks urip sing langsung nambah penampilan sampeyan

25 hacks urip sing langsung nambah penampilan sampeyan

Hacks urip universal

1. Padusan kontras, obat sing kondhang lan isih efektif. Ganti banyu panas karo banyu adhem: kanthi cara iki sampeyan bakal entuk vitalitas, lan kulit sampeyan bakal dadi warna jambon sing sehat. Sing paling penting, aja kakehan nganggo banyu panas, ora bakal gampang nutupi lara.

2. Yen sampeyan ora bisa adus, coba ngumbah tangan kanthi gantian nganggo banyu panas lan adhem. Efek sing nyenengake uga dijamin.

3. Tampilan seger lan mata abang ora cocog. Tuku tetes khusus, bakal nyuda abang, nggawe mripatmu sumunar, lan katon seger.

4. Gunakake kantong teh minangka obat ngarep kanggo bunder peteng ing mripat. Isi karo banyu panas, supaya adhem rada adhem, banjur aplikasi ing mripat nganti 10 menit.

5. Spoons uga bisa digunakake kanggo pertempuran tas ing mripat. Ninggalake ing mesin pembeku nganti 10 menit, banjur pasang ing area sing ana masalah.

6. Gunakake scrub. Iku bakal mbusak sel kulit mati lan menehi pasuryan katon sehat. Yen sampeyan wong lanang, sampeyan bisa nggunakake salah siji tabung lady utawa pour banyu nggodhok liwat tablespoon saka oatmeal, ninggalake kanggo 10 menit, banjur pijet pasuryan karo bubur iki. Scrub oat cukup atos ora ngrusak maskulinitas sampeyan.

7. Aplikasi krim ing pasuryan. Becik, moisturizer, nanging umume, sawise wengi turu, krim apa wae sing dirancang kanggo bagian ndhuwur awak bakal ditindakake. Ora bakal dadi luwih elek.

8. Ngusap rai nganggo es batu. Kadhemen bakal terus mili getih menyang kulit lan katon luwih seger.

9. Mbusak plakat. Ing omah, tablet karbon aktif bakal mbantu nindakake iki. Selehake ing sikat lan sikat untu kanthi bener. Kanggo mbusak partikel areng ireng, ngrampungake prosedur kanthi sikat nganggo odol biasa.

10. Ing ngudi kaendahan, aja lali babagan ambegan seger. Yen dina sadurunge sampeyan lunga adoh banget karo alkohol, sampeyan kudu nyingkirake ambune asap. Cemilan ing dhaharan sing sugih protein, ngunyah rasa alami, parsley, utawa biji kopi.

Life hacks kanggo wong

1. nyukur. Iki minangka tunggul telung dina, aksesoris sing apik gayane, lan sinyal sing ora dicukur sedina saka wengi sing ora bisa turu sadurunge lan ora ana pemilike.

2. Sadurunge cukur, wisuh karo banyu panas, iku bakal softened kulit.

3. Yen sampeyan penggemar saka silet lurus, iku meh ora worth nyekel karo salaman sawise turu wengi. Metu mesin biasa.

4. Utawa aja cukur, nanging gaya rambute supaya katon kaya benjolan tipis minangka bagéan saka tampilan apik gayane. Bakal njupuk tangan, gel utawa modeling lempung lan telung detik. Sampeyan perlu kanggo lubricate telapak tangan karo produk lan tousle rambute. Nanging saenipun gaya rambut rambut-kanggo-rambut sing apik ora kudu ditindakake: nglawan latar mburi, kabeh pratandha staleness bakal dadi luwih jelas.

5. Jiwitake pipi kaping pirang-pirang. Getih bakal cepet-cepet menyang kulit, lan sampeyan bakal entuk cemlorot sing sehat, kaya-kaya sampeyan bubar bali saka mlaku-mlaku aktif, lan ora saka pesta alkohol.

6. Lambe garing sing pecah bisa diolesi madu utawa lipstik higienis suwene 15 menit. Nanging, lipstik bisa ditinggalake sawise seprapat jam.

Life hacks kanggo wanita

1. Yen ora ana wektu kanggo ngumbah lan gaya rambut, angin turban ing sirah saka selendang utawa selendang. Aksesoris fashion iki bisa diikat ing sawetara detik. Ora mung ndhelikake gaya rambut basi, nanging uga bakal dadi detail sing ora bisa dilalekake.

2. Life hack, ing panggunaan sing ora ditampa kanggo ngakoni: sampeyan mung bisa ngumbah bangs.

3. Pamilik rambut cendhak lan ora kandel banget bisa nggunakake sampo garing. Semprotan ing oyod, ngenteni sawetara partikel produk nyerep sebum, banjur sisir bubuk sing diasilake. Yen sampeyan duwe rambut dawa utawa kandel banget, mesthine yen ngumbah lan garing bakal luwih cepet tinimbang mbusak sampo garing.

4. A highlighter bakal mbantu kanggo mulihake Gamelan nggilap kanggo pasuryan dentted. Partikel berkilauan bakal nggambarake warna, nggawe ilusi kulit sing luwih alus. Aplikasiake menyang bagean sing penting ing rai utawa tambahake ing dhasar sampeyan supaya padhang.

5. Manicure peeling bisa disimpen kanthi varnish glitter. Cukup cat kuku ing ndhuwur varnish sing ana. Thanks kanggo cemlorot cacat, manikur ekspres kasebut ora bakal katon.

6. Cat lambe nganggo lipstik sing padhang. Iku bakal ngganggu manungsa waé saka mripat kesel. Kajaba iku, lambe biasane katon apik sanajan sawise pesta paling liar, mula aja ragu-ragu kanggo nandheske.

7. Aja lali babagan blush on. Pay manungsa waé menyang werna alam, tugas mung kanggo bali freshness kanggo pasuryan. Nanging luwih becik lali babagan contouring: tampilan kulit, kemungkinan gedhe, godhong akeh sing dikarepake, ora perlu nambah bintik-bintik anyar.

8. Apa tanpa panah ing ngarep mata. Tangan goyang amarga kesel lan kurang turu angel nggambar garis lurus. Nanging sampeyan bisa nggambar kelopak mata batin kanthi potlot putih, iki bakal nambah kesegaran kanggo tampilan.

9. Ganti mascara ireng karo biru, iku visual padhang putih saka mripat lan neutralizes redness.