20 hadiah Taun Anyar kanggo dompet apa wae

20 hadiah Taun Anyar kanggo dompet apa wae

1. USB flash drive

Pilih sawetara sing asli lan lucu. Saben uwong bakal tuku flash drive biasa saka werna ireng andhap asor kanggo awake dhewe. Nanging superhero flash drive nyenengake kanggo nampa minangka hadiah.

Apa kanggo tuku

  • Flash drive ing wangun sarung tangan Iron Man saka AliExpress, saka 579 rubles →
  • Flash drive ing wangun balung saka AliExpress, saka 215 rubles →
  • Flash drive ing wangun droid R2D2 karo AliExpress, saka 276 rubles →
  • Flash drive kanthi kunci kode Kryptex saka AliExpress, saka 2 611 rubel →

2. Sarung tangan utawa sarung tangan

A hadiah mulyo lan migunani. Mesthine panampa bakal nganggo paling sethithik sapisan. Lan yen sampeyan milih model sing bisa nggunakake smartphone, sampeyan mesthi bakal krungu tembung matur nuwun sing tulus.

Apa kanggo tuku

  • Sarung tangan rajutan kanggo layar tutul saka AliExpress, saka 124 rubel →
  • Sarung tangan tekstil kanthi lapisan bulu saka Ziener, 1 999 rubel →
  • Sarung tangan nganggo rhinestones saka Fabretti, 1.030 rubel →
  • Sarung tangan digawe saka kulit asli kanthi sisipan wol saka Fabretti, 1 649 rubel →
  • Sarung tangan wol nganggo braids saka Ferz, 1 299 rubel →

3. Kaos kaki

Hadiah liyane migunani tanpa mangu. Alami, sampeyan kudu menehi barang sing lucu banget lan Taun Anyar.

Apa kanggo tuku

  • Kaos kaki karo pasuryan rusa saka AliExpress, saka 90 rubel →
  • Kaos kaki karo wong salju saka Calzedonia, 600 rubel →
  • Telung pasang kaos kaki karo gambar Taun Anyar saka Jack & Jones, 1 199 rubel →
  • Kaos kaki Taun Anyar anak karo driji sikil saka AliExpress, 139 rubel →

4. Dolanan antistress

Nyerahake kanthi kepinginan kanggo saraf sing kuat ing taun ngarep.

Apa kanggo tuku

  • Pilihan akeh dolanan anti-stres Pop It saka AliExpress, saka 177 rubel →
  • Dolanan Antistress Pop Tubes saka 10 tabung saka VLA, 999 rubel →
  • Dolanan antistress Penguin kanthi selendang, 630 rubel →

5. Tokoh karo suket tinimbang rambute

Dekorasi apik kanggo meja kantor utawa windowsill ngarep. Kajaba iku, ngrawat tanduran nggawa swasana ati sing apik.

Apa kanggo tuku

  • Wong sing rambute suket, 209 rubel →
  • Suket cilik ing wangun girl-emoticon saka Ecolybchik, 146 rubel →
  • Herb Tiger saka Taman Auriki, 506 rubel →
  • Suket bajing saka Taman Auriki, 290 rubel →

6. Tokoh

Sampeyan bisa kanthi tradisional nyumbang karakter saka Star Wars (ya, kita manawa kabeh wong seneng film kasebut). Utawa mangga panampa karo Tanduran vs. Zombi.

Apa kanggo tuku

  • Tanduran vs. Tanduran saka AliExpress, saka 653 rubel →
  • Patung kalajengking saka Mortal Kombat dening Quantum Mechanix, 1 944 rubel →
  • Patung Harry Potter saka Funko, 1 399 rubel →
  • Figurine The Witcher 3 Wild Hunt: Geralt Manticore, 4.999 rubel →
  • Ngadeg kanggo gadget ing wangun Boba Fett Star Wars Exquisite Gaming Cable Guy, 1,599 rubel →

7. Kasus kanggo smartphone

Mesthi, ing tema Taun Anyar. Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo elinga kanca-kanca kang duwe smartphone, lan ora bakal mistaken karo ukuran cilik.

Apa kanggo tuku

  • Sampul Taun Anyar kanggo model saka iPhone 5 nganti iPhone 13 Pro Max karo AliExpress, 138 rubel →
  • Kasus Taun Anyar karo bruwang lan rusa kanggo model saka iPhone 5 nganti iPhone 13 Pro Max karo AliExpress, saka 198 rubel →
  • Isine Taun Anyar kanggo piranti Xiaomi c AliExpress, saka 121 rubel →
  • Tutup Taun Anyar kanggo smartphone Samsung saka AliExpress, saka 108 rubel →

8. Sendok kopi

Sendok ukur praktis sing uga bisa digunakake minangka klip kanggo tas, hadiah sampurna kanggo pacangan kopi. Dasi busur ing kanggo nggawe swasana ati perayaan.

Apa kanggo tuku

  • Sendok kopi logam kanthi klip saka AliExpress, 120 rubel →
  • Sendok kanggo kopi karo tempera saka M-Simvol, 329 rubel →

9. Set perhiasan

Perhiasan kanggo wanita ora kudu larang. Kanggo ngganti, sampeyan bisa menehi kanca liontin lucu utawa set anting lucu.

Apa kanggo tuku

  • Set anting lan liontin saka AliExpress, 149 rubel →
  • Anting ing bentuk bolam saka Aleska, 416 rubel →
  • Gelang karo bintang saka Glow Me Now, 675 rubel →
  • Set liontin lan anting saka Diva, 475 rubel →
  • Anting-anting gelung saka Bradex, 399 rubel →

10. Krim tangan

Hadiah sing migunani iki bakal migunani saben dina: bakal moisturize kulit tangan, nyuda rasa ora nyaman, lan nglindhungi sampeyan saka kadhemen lan angin.

Apa kanggo tuku

  • Krim tangan karo limang rasa kanggo milih saka AliExpress, 91 rubles →
  • Krim tangan konsentrat Intenv + saka Kamill, 109 rubel →
  • Krim tangan kolagen Farmstay, 290 rubel →
  • Krim tangan karo ekstrak pisang saka Farmstay, 232 rubel →

11. Dompet

Iki minangka barang sing migunani, nanging luwih becik menehi hadiah kanthi yakin yen kanca sampeyan butuh dompet anyar. Mbok menawa dheweke bakal pas minangka cadangan.

Apa kanggo tuku

  • Dompet karo kompartemen kanggo tagihan, kertu lan dhuwit recehan saka AliExpress, saka 1 217 rubel →
  • Dompet kulit kanggo kertu nganggo zipper saka Asos Design, 990 rubel →
  • Dompet kulit palsu saka Mon Mua, 1.390 rubel →
  • Dompet kanthi print saka Mango, 1 299 rubel →
  • Dompet digawe saka tekstil lan kulit buatan saka DeFacto, 499 rubel →

12. Mug

Mug utawa cangkir asring diwenehake nalika ora bisa nemokake sing luwih spesifik kanggo kapentingan lan kabutuhan wong. Nanging cangkir sing bisa nyampur minuman kanthi otomatis kanthi mencet tombol bakal nyenengake sapa wae. Lan mung cangkir sing lucu mesthi bakal nyenengake kabeh wong.

Apa kanggo tuku

  • Mug otomatis saka AliExpress, saka 593 rubel →
  • Mug Unicorn kanthi pelangi No. 1 kanthi tutup lan sendok saka Eureka, 572 rubel →
  • Mug Cat No. 1 kanthi tutup lan sendok saka Eureka, 650 rubel →
  • A mug ing wangun macan tutul saka Balvi, 1 190 rubles →

13. Pangilon saku

Hadiah sing migunani kanggo wong sing peduli karo penampilan. Luwih apik yen pangilon katon ora biasa utawa duwe lampu LED sing dibangun.

Apa kanggo tuku

  • Cermin kanthong sing disinari karo AliExpress, saka 386 rubel →
  • Pangilon saku kanthi perbesaran 2x, RUB 319 →
  • Pocket mirror karo barang cemlorot saka ilikegift, 345 rubles →
  • Pangilon saku kanthi katerangan lan perbesaran saka ABBA, 577 rubel →

14. Lampu Selfie

Penyayang selfie bisa entuk manfaat saka lampu ekstra, utamane yen smartphone ora duwe lampu kilat ing ngarep. Kanggo panggilan video saka papan sing surem, uga cocog.

Apa kanggo tuku

  • Lampu dering kanggo selfie nganggo tripod saka AliExpress, saka 1 153 rubel →
  • Ring cahya karo stand meja kanggo smartphone saka Raygood, 899 rubles →

15. Bros

Bros ing sandhangan sampeyan bakal dadi tambahan sing apik kanggo suasana perayaan. Utamane yen digawe ing gaya Taun Anyar utawa ing bentuk woh-wohan sing nyenengake.

Apa kanggo tuku

  • Bros ing bentuk irisan lemon saka AliExpress, 220 rubel →
  • Bros ing wangun manuk hantu saka Gilmeeva, 390 rubel →
  • Bros ing wangun kembang saka Fashion Stories, 1 490 rubel →
  • Bros kanthi bentuk apel saka Ice & High Collection, 1.407 rubel →

16. Kothak

Sampeyan bisa nyelehake perhiasan lan barang cilik ing koper cilik.

Apa kanggo tuku

  • Kothak perhiasan kanthi telung undakan saka AliExpress, 1.448 rubel →
  • Kothak perhiasan saka Wess, 1.570 rubel →
  • Kothak perhiasan kayu saka Master Rio, 1.368 rubel →

17. Sisir jenggot

Wong lanang sing jenggot akeh butuh sisir. Becik ing stainless steel lan sikat stensil kanggo contouring dhewe.

Apa kanggo tuku

  • Stensil kanggo jenggot lan kumis kanthi sisir saka Manecode, 439 rubel →
  • Sisir jenggot kayu SB-Basic line saka Schwerter GmbH, 690 rubel →
  • Sisir ing bentuk piso kupu sing digawe saka baja saka Mfgame, 369 rubel →

18. Penjepit bulu mata

Hadiah kanggo para penyayang bulu mata sing katon lan ekspresif. Piranti sing murah nanging migunani.

Apa kanggo tuku

  • Pengeriting bulu mata listrik saka AliExpress, 132 rubel →
  • Curling bulu mata saka Zinger, 300 rubles →

19. Smartphone micu

Bab sing migunani kanggo tukang game sing seneng versi seluler PUBG utawa Fortnite.

Apa kanggo tuku

  • Pemicu kanggo smartphone saka Aliexpress, saka 235 rubel →
  • Pemegang karo pemicu saka GameSir karo AliExpress, saka 1 621 rubles →
  • Pengontrol game kanggo smartphone saka AliExpress, 1 927 rubel →

20. Topi Santa

Tuku sawetara topi lan tanganake kanggo nyenengake kanca-kanca lan njaga suasana perayaan.

Apa kanggo tuku

  • Topi Santa saka AliExpress, 293 rubel →
  • Topi Taun Anyar kanthi cetakan ing bentuk kepingan salju saka sihir Winter, 200 rubel →