20 gadget sing bakal disenengi kabeh wong

20 gadget sing bakal disenengi kabeh wong

1. Apple Watch Series 7

  • Cocog kanggo: Sembarang pemilik iPhone.

Kanthi smartwatch Apple Watch S7, sampeyan bisa ngontrol musik, mbayar ing checkout, ngirim pesen lan nelpon tanpa njupuk smartphone. We offer nyudo diijolke, tampilan tansah-on lan sawetara lengkap fungsi fitness saka detak jantung lan tingkat oksigen getih kanggo langkah pancacahan.

Apple Watch generasi kaping pitu nduweni layar sing luwih gedhe kanthi bezel sing sempit, pangisi daya luwih cepet lan proteksi IPX6 sing dipercaya. Watch ora wedi udan deres, sampeyan bisa alon-alon wisuh tangan ing wong, nanging ora bakal ngadeg nglangi ing blumbang. Pesen saiki bisa diketik ing keyboard virtual lengkap. Otonomi lan kacepetan gadget wis tambah dibandhingake karo model sadurunge.

2. Xiaomi Mi Band 6

  • Cocog kanggo kabeh wong : kabeh wong, tanpa pangecualian.

Pelacak fitness Xiaomi, hadiah sing apik banget ora mung kanggo wong sing seneng olahraga, nanging uga kanggo wong modern. Saliyane kemampuan fitness kayata pangukuran denyut jantung, tingkat oksigen getih lan nelusuri turu, Mi Band 6 bisa nyiarake kabar saka smartphone lan ngidini sampeyan ngontrol musik. Ing generasi kaping enem gadget, tampilan wis dianyari lan kualitas tampilan wis apik.

Piranti kasebut ora apik gayane lan fungsional kaya Apple Watch 7, nanging ndhukung loro iOS lan Android, biaya luwih murah lan tahan luwih suwe tanpa ngisi ulang, nganti rong minggu.

3. Apple AirPods 3

  • Cocog kanggo: penyayang musik lan atlit.

Headphone nirkabel sing apik: fungsional, nyaman lan apik gayane. Dheweke ndhukung teknologi swara surround kanggo nambah ukuran musik lan film. Tahan udan lan kringet sajrone latihan sing kuat. Dheweke kerja nganti udakara enem jam kanthi biaya siji lan nganti 30 jam kanthi ngisi ulang saka kasus kasebut. AirPods 3 dirancang khusus kanggo teknologi Apple, nanging uga kompatibel karo gadget Android.

4. Stasiun Yandex

  • Cocog kanggo: kabeh wong sing ngrungokake radio, musik utawa podcast ing omah.

Speaker miniatur kanthi swara sing cetha lan asisten swara sing dibangun. Piranti kasebut nanggapi prentah lisan lan sesambungan karo layanan Yandex. Siji mung kudu takon, lan kolom bakal nguripake program radio utawa musik sing dikarepake, uga milih lagu anyar kanggo rasa pangguna. Piranti kasebut ora mung bisa ngrungokake, nanging uga njawab pitakonan kanthi swara manungsa.

5. Baseus Blade

  • Cocog kanggo kabeh penyayang gadget.

Kanthi baterei eksternal kanthi kapasitas 20.000 mAh, bakal gampang diisi ulang ora mung smartphone, jam tangan utawa headphone, nanging uga tablet lan malah laptop. Powerbank ngirimake daya total nganti 100 watt. Nduwe rong port USB-A kanggo output lan rong port USB-C kanggo output lan input.

Yen sampeyan nggunakake rong output bebarengan, daya maksimum ing siji Tipe-C bakal diwatesi dadi 65W, lan kanggo Tipe-A, 30W. Blade dhewe diisi ulang sajrone 90 menit nggunakake adaptor daya 65W. Tampilan digital dipasang ing kasus kanthi informasi babagan status baterei, wektu lan daya.

6. WD Kula Passport

  • Cocog kanggo: Wong sing nggarap data penting.

Drive eksternal kanthi volume gedhe, sing bakal cukup kanggo nggawe serep data lan nyimpen konten digital. WD My Passport dilindhungi sandi, cepet kanggo ngrekam, lan mung gampang banget kanggo nggunakake.

7. DJI Osmo Mobile 5

  • Cocog kanggo: blogger lan mung penggemar shooting nganggo smartphone.

DJI Osmo Mobile 5, gimbal smartphone sing gampang digawa. Aksesori nyedhiyakake rekaman video sing lancar, bisa nguripake obyek ing pigura lan ngisi daya telpon. Thanks kanggo desain sing bisa dilipat, gadget kasebut pas karo kanthong utawa tas sampeyan.

8. Pengisian JBL 5

  • Cocog kanggo: penyayang musik lan kegiatan ruangan.

Speaker 40W portabel kanthi omah anti banyu sing awet lan kualitas swara sing apik. JBL Charge 5 bakal gampang nransfer ora mung cipratan, nanging uga kecemplung ing banyu. Kolom ndhukung sambungan menyang smartphone liwat Bluetooth 5.1. Loro piranti sing padha bisa digabungake dadi pasangan stereo, lan ing mode mono bakal bisa nyambung nganti atusan potongan, contone, kanggo pesta gedhe.

Ngisi daya 5 bisa ngisi ulang gadget saka baterei 7.500 mAh lan ngidini sampeyan ngrungokake musik nganti 20 jam. Dibandhingake karo model sadurungé, siji iki wis dadi luwih kuat dening 10 W, luwih ngirimaken frekuensi dhuwur lan luwih andal dilindhungi saka bledug lan wedhi.

9. Kindle Paperwhite 2021

  • Cocog kanggo: sapa sing pancen maca akeh.

Pembaca tipis lan entheng kanthi tampilan E-tinta sing nggumunake, teks sing meh ora bisa dibedakake saka dicithak ing kertas. Generasi Kindle Paperwhite saiki nduweni fitur backlighting sing luwih apik sing nggawe nyaman kanggo maca ing peteng. Lan memori sing dibangun cukup kanggo nggawa atusan buku ing kanthong sampeyan. Kajaba iku, gadget ora wedi karo banyu, sampeyan ora bisa pisah karo karya favorit sanajan ing jedhing.

10. iPhone 13

  • Cocog kanggo: Saben uwong kajaba sing sengit Apple.

Smartphone saka baris iPhone anyar kanthi tampilan OLED sing dianyari lan prosesor A15 Bionic sing kuat. Apple wis nambah kacepetan lan kamera. Kamera utama kasusun saka rong modul 12 megapiksel. Loro-lorone dilengkapi stabilisasi shift sensor kanggo nglawan blur gerakan kanthi efektif.

Gaya fotografi anyar kanthi saringan sing bisa disesuaikan kasedhiya kanggo motret, uga mode sinematik kanggo video. Kamera ngarep uga ndhukung kabeh fitur kasebut. Piranti kasebut dipasang kanthi apik, katon apik lan gampang digunakake.

11. Samsung Galaxy S21 Ultra

  • Cocog kanggo: Pangguna sing luwih seneng piranti Android tinimbang produk Apple.

Galaxy S21 Ultra minangka hadiah sambutan kanggo penggemar Android sejatine kaya iPhone 13 kanggo penggemar Apple. Iki minangka model kanthi tampilan AMOLED 6.8 ‑ inci sing ndhukung tingkat refresh nganti 120Hz. Tanggung jawab kanggo kinerja yaiku prosesor Exynos 2100. Dibandhingake karo generasi sadurunge, chip iki 30% luwih cepet lan luwih efisien energi.

Kamera kanthi kualitas dhuwur kudu diwenehi perhatian khusus: sensor utama 108 megapiksel, rong lensa telefoto 10 megapiksel kanthi zoom optik kaping telu lan sepuluh, uga modul sudhut amba 12 megapiksel. Kajaba iku, ana sensor ambane pemandangan lan fokus otomatis laser.

12. MacBook Air

  • Paling apik kanggo: Sapa wae sing nggoleki laptop kompak karo macOS.

MacBook Air kanthi tampilan Retina, salah sawijining komputer laptop paling apik ing pasar. Tipis lan entheng, ora mung ngisi sing kuat karo prosesor Apple M1 sing kuat, nanging uga otonomi nganti 18 jam. Nganggo layar 13,3 inci kanthi resolusi 2.560 x 1.600 piksel. Nduwe gamut warna sing amba kanggo kualitas gambar sing apik banget.

Model iki wis 8 GB memori gabungan cepet, kang nuduhake kinerja apik; iku bakal cukup kanggo paling tugas saben dinten. SSD kasedhiya ing rong ukuran, 256GB utawa 512GB.

13. ASUS Zenbook 13

  • Paling apik kanggo: Sapa wae sing nggoleki laptop Windows sing kompak.

ASUS ZenBook 13 minangka alternatif sing luwih terjangkau kanggo Macbook Air sing nggabungake dimensi miniatur karo daya internal. Laptop kasebut duwe prosesor AMD Ryzen 5 5500U enem inti kanthi grafis terintegrasi lan 8GB RAM. Isi iki cukup kanggo mbukak aplikasi sing paling populer. Kapasitas baterei cukup kanggo udakara 16 jam umur baterei.

Fitur utama laptop, layar OLED 13.3 ‑ inci kanthi resolusi Full HD. Layar nuduhake gambar padhang sugih, iki dibantu dening teknologi HDR sawetara dinamis dhuwur.

14. Sony PlayStation 5

  • Cocog kanggo: penggemar Sony lan kabeh penggemar game layar amba.

PlayStation 5 cocog kanggo sing pengin entuk konsol sing pertama lan sing pengin nganyarke saka model sing luwih lawas supaya bisa muter kanthi nyaman ing resolusi 4K. Piranti kasedhiya ing rong versi: standar karo Blu-ray drive lan Digital Edition tanpa drive.

Konsol nduweni SSD 825 GB sing cepet banget sing mbantu pangembang nggawe lokasi gedhe kanthi download lan transisi sing meh ora katon. Kekuwatan prosesor PlayStation 5 cukup kanggo detail sing dhuwur lan efek visual lan swara sing nggumunake, sing durung ana ing konsol generasi sadurunge.

15. Microsoft Xbox Series X

  • Cocog kanggo: penggemar proyek Microsoft lan kabeh penggemar main ing layar amba.

Konsol unggulan Microsoft lan kothak set-top paling kuat ing pasar. Kapabilitas cukup kanggo game teknologi paling dhuwur. Xbox Series X kaping papat luwih kuat tinimbang sadurunge.

Set-top box nduweni piranti panyimpenan 1 TB kanthi cepet. Kaya kothak set-top Sony, gagasan Microsoft bisa nangani efek sing apik lan tingkat gedhe tanpa download 4K sing katon.

16. Nintendo Ngalih OLED

  • Cocog kanggo: penggemar Nintendo lan sapa wae sing seneng main ing perjalanan.

Konsol kanthong iki luwih murah tinimbang konsol omah. Nanging mung ana sing paling laris game Nintendo kaya The Legend of Zelda: Breath of the Wild lan Super Mario Odyssey. Kajaba iku, Switch bisa disambungake menyang TV gedhe ing omah, utawa nggunakake tampilan sing dibangun nalika lelungan.

Ing versi sing dianyari, para pangripta nawakake layar OLED, sing luwih unggul tinimbang model sadurunge babagan kualitas gambar. Tampilan bakal nyenengake sampeyan kanthi warna sing sugih kanthi kontras sing nyengsemake.

Versi sing luwih apik nampa panyimpenan luwih akeh, 64 tinimbang 32 GB kanggo nginstal game. Memori bisa ditambahi nganggo kertu microSD. Diwenehake kanthi sikil sing bisa diatur kanthi amba kanggo nyelehake konsol ing meja utawa permukaan liyane. Stasiun docking duwe port USB, HDMI lan LAN.

17. Apple iPad Air 2020

  • Cocog kanggo: sapa wae sing akeh lelungan nanging ora pengin nggawa laptop.

Tablet entheng, tipis lan kuat kanthi tampilan sing cetha, cocog kanggo ngonsumsi konten. IPad Air nggawe game lan film favorit sampeyan cedhak. Gampang kanggo ngowahi tablet iki dadi alat kanggo sinau lan kerja, sampeyan mung kudu tuku stylus Apple Pencil, keyboard kompak lan nginstal aplikasi kantor saka AppStore. Kinerja cukup kanggo operasi aplikasi sing lancar, ngluncurake game sing nuntut, nggunakake macem-macem editor, lan luwih akeh, surfing web.

iPad Air generasi kaping papat duwe layar 10,9 inci kanthi resolusi 2,360 x 1,640 piksel lan prosesor A14 Bionic. Kamera ngarep 7MP bisa digunakake kanggo panggilan video, dene kamera mburi 12MP ngidini sampeyan njupuk foto lan video kanthi resolusi 4K. Baterei tahan kira-kira 10 jam nonton video utawa operasi browser liwat Wi-Fi ing mode offline.

18. GoPro Hero10 Black

  • Cocog kanggo: penggemar ruangan lan blogger.

Salah sawijining kamera aksi paling apik lan wis suwe dadi standar industri. Keajaiban teknik sing sejati ing kasus tahan banyu sing tahan banyu. Bisa njupuk video ing 5K ing 60 frame per detik lan ing 4K ing 120 frame per detik, uga njupuk foto 23 megapiksel nggunakake stabilisasi gambar lan sistem nambah gambar. Iki ngidini kanggo asil output sange.

19. Oculus Quest 2

  • Cocog kanggo: tukang game lan kabeh wong sing seneng teknologi anyar.

Oculus Quest 2 bedo saka VR-kacamata liyane sing ora mbutuhake sambungan kanggo Gadgets liyane. Iki minangka sistem kabeh-ing-siji. Iku cukup kanggo nyelehake ing helem, Pick munggah pengontrol, lan sampeyan bisa seneng kasunyatan virtual.

20. DJI Mavic Air 2S

  • Cocog kanggo : bocah lan geeks saka umur apa wae.

Quadcopter sing bisa dilipat kompak kanthi sistem anti tabrakan, cocog kanggo operator sing berpengalaman lan sing durung nate pilot drone. Mavic Air 2S bisa motret kanthi resolusi 5K, kanthi kacepetan nganti 49 kilometer per jam lan bisa tetep dhuwur nganti 30 menit tanpa diisi ulang.